ANUL 2020 la EDITURA MYSTERIO

Anul 2020 va fi bogat în cărțile și produsele pe care Editura Mysterio le oferă. Ca să vă oferim o imagine de ansamblu, v-am pregătit lista de propuneri pe acest an.

APRILIEATINGEREA MAGICĂ A IUBIRII – carte de dezvoltare personală.

La sfârșitul lunii aprilie, vă întâmpinăm cu un nou titlu deosebit de așteptat de cititorii pasionați de dezvoltare personală. Este vorba despre cartea ”Atingerea magică a iubirii”, un ghid pentru cei doritori în a cunoaște cum pot să-și împlinească dorințele, cum să materializeze ceea ce doresc, cum pot avea o viață mai bună, cum pot avea relații împlinite, succes etc. Este o carte scrisă atât din propriile experiențe cât și din experiențele altor persoane.

APRILIECONFESIUNI PE BUZE FIERBINȚI – roman de dragoste

Pentru împătimiții poveștilor de iubire, vă așteptăm cu un nou roman, pe care știm că abia așteptați să-l citiți. Este vorba despre ”confesiuni pe buze fierbinți” care vorbește despre iubirea dintre doi tineri ce trece dincolo de limitele timpului și a spațiului.

IUNIE –  PUTEREA DE TRANSFORMARE A CORPULUI FIZIC – carte de dezvoltare personală

Una dintre cele mai așteptate cărți ale anului, va avea lansarea pe piață la sfârșitul lunii iunie. Veți putea descoperi mai multe despre corpul vostru, cum să aveți grijă de el, cum să-l iubiți și să-l îngrijiți și mai ales cum îl puteți transforma. Este o carte rescrisă, care a avut un succes imens și în prima ediție. Acum vom veni cu ediția a doua, rescrisă și readăugită.

IUNIEATRACȚIA ȘI VISELE – roman motivațional

În luna iunie vă dăm întâlnire cu un roman motivațional care vă poate ajuta în viață. Emilia Avram este o tânără care descoperă pas cu pas ce înseamnă să fi responsabil pe propria viață, cum poate reuși, cum să gândească, cum să-și găsească perechea etc. Iar toate aceste lucruri sunt descrise într-o manieră ușoară, astfel încât să vă ajute și pe voi. Este o carte rescrisă, prima variantă fiind publicată în 2015 și având succes. De data asta, vor fi mai multe informații, iar modul de scriere schimbat.

IULIEPERCEPȚIA MAGICĂ A ABUNDENȚEI – carte de dezvoltare personală și spirtuală

Poate te-ai întrebat cum ai putea să ai mai mulți bani, mai multă abundență financiară. Ce trebuie să faci? Ce înseamnă când spunem că unii au noroc și alții nu. Cartea ”Percepția magică a abundenței” vine să rezolve această problemă. Vei afla în sfârșit ce înseamnă toate acestea, plus mai mult. Cum poți să crești și tu financiar, cum să ai grijă de bani, cum vede Dumnezeu nevoia ta de parte materială, și mai ales cum poți să-ți schimbi strategia pentru a materializa ceea ce îți dorești. Este o carte ce fiecare om ar trebui să o aibă în biblioteca sa!

AUGUSTVISUCY – roman thriller psihologic

Visucy este un roman foarte așteptat de majoritatea cititorilor de thriller psihologic. Prima variantă a fost scrisă în 2017, iar acum este rescrisă și o vei putea citi integral. Viața Karinei este dată peste cap în momentul în care descoperă că cineva îi manipulează viața prin visele pe care le are în miez de noapte. Fiind clarvăzătoare și vindecătoare, în anul 2050, războiul între oamenii spirituali și cei credincioși se aprinde tot mai tare. Karina este nevoită să apeleze la ajutorul ei ceresc pentru a putea scăpa de teroarea aceasta care o invadează zi de zi.

SEPTEMBRIETE-AM PIERDUT ÎN TIMP CE MĂ CĂUTAM PE MINE – roman dramă și dragoste

Dacă ați citit romanul de mare succes ”S-a sfârșit înainte să înceapă”, veți putea citi și partea a doua, povestea spusă de Paola Montesorri, mai precis jurnalul ei. Aici veți afla totul despre ea, despre viața ei, iubirea pe care a avut-o cu doctorul Antonio Fognini, toate într-o dramă de neuitat.

SEPTEMBRIEBLESTEMUL TĂCERII: vol 1 INIȚIEREA – roman fantasy

Luna septembrie vă aduce unul dintre cele mai așteptate romane fantasy. Este vorba despre primul volum din seria Blestemul Tăcerii, în care veți cunoaște multe adevăruri spirtuale, ce poate nu le știați până acum. Maria și grupul maestrului Aurel vor trece prin multe încercări, vor lupta împreună, vor cunoaște trădarea, prietenia, ura, iubirea și mai ales vor învăța să evolueze spiritual, prin luptele pe care le vor da contra Organizației SS.

SEPTEMBRIEPRECUM CREZI CĂ VEZI, AȘA VEI ȘI AVEA– carte de dezvoltare spirituală

Samaga, un grup de entități de lumină, vă oferă un ghid în viață, despre puterea percepției și cum să priviți anumite aspecte ale vieții voastre. Vor discuta despre sănătate, bani, relații, munca, Dumnezeu, viață etc. Este o carte foarte așteptată de iubitorii de dezvoltare spirituală și cunoaștere.

SEPTEMBRIECRIMĂ ÎN POZIȚIE DE OFSAID – roman mystery/polițist


Un alt roman așteptat cu nerăbadare de către cititorii noștri va fi publicat în luna septembrie. Ivan Marinescu este un comisar talentat, căsătorit, dornic de aventură. Dar ce se întâmplă când viața îi este dată peste cap de o moarte suspectă pe un stadion? Mai ales atunci când descoperă că cel ucis este copilul pe care nu știa că-l are, conceput când era tânăr, cu o femeie oarecare.  Va reuși să găsească criminalul și să răzbune moartea propriului copil?

NOIEMBRIE SERIA VIP: TRĂDAREA – vol 1 – roman de dragoste

Iată, un alt roman de dragoste vă așteaptă în luna noiembrie al acestui an. Povestea de iubire dintre o fană și un celebru artist din lumea întreagă vă va cuceri sufletele.

Adina este o scriitoare aspirantă. În timp ce se confruntă cu lipsa inspirației, fostul ei prieten Robert, îi aduce două bilete la un concert. Tocmai trupa ei preferată, The New York Boys. Prinsă între dorința de a cunoaște membrii trupei și dorința de a deveni scriitoare, Adina decide să meargă la concert. Îl cunoaște pe Mark, cel mai rebel din grup, un tip pentru care fanii și cariera sunt cei mai importanți. Întâlnirea cu Adina însă, îi va schimba viața. Cel mai mare secret al lui va fi revelat curând când își va da seama ce simte pentru ea.

DECEMBRIE ULTIMA POVESTE DE DRAGOSTE – roman de dragoste și dramă

Un roman mult așteptat care va încânta cititorii. În cel de-al doilea război mondial, Daia și Patrick se întâlnesc absolut întâmplător și se îndrăgostesc unul de celălalt. Problema e că Daia este evreică, iar Patrick german. Când războiul începe, Patrick alege să se înroleze și să o trimită pe Daia în lagărele de concentrare. Ce se va alege de iubirea celor doi? Cum va reuși să treacă Patrick peste iubirea pe care o simte în sufletul lui pentru Daia?

DECEMBRIECARTEA SECRETĂ A TALENTELOR – carte de dezvoltare personală și profesională

Talentele pot fi dezvoltate. Ne naștem cu anumite talente și daruri, dar dacă nu sunt dezvoltate și folosite, riscăm să le pierdem pe parcursul vieții. În această carte veți afla despre talente, cum le puteți folosi, dezvolta, cum să gândiți ca să reușiți, cum să faceți bani din talentele voastre, și mai ales cum să le recunoașteți.

DECEMBRIEBLESTEMUL TĂCERII vol 2: IUBIREA – roman fantasy

Continuarea primului volum al seriei Blestemul Tăcerii. Vom vedea cum Maria și ceilalți membri ai grupului acum unit, vor încerca să adune într-un singur loc mai mulți maeștri și învățători care pot trezi omenirea. În volumul 2 aceștia vor merge după primul maestru, tocmai în Italia, unde lupta pentru viața credincioșilor este mult mai aprinsă.

Acestea sunt cărțile propuse de noi în acest an. Ce cărți ați vrea să citiți de aici? Care vă fac cu ochiul și vi se par interesante?

Lasă un răspuns