Anul 2022 la Editura Mysterio

Astăzi am terminat de făcut lista următoarelor cărți care urmează în 2022. Va fi un an minunat, iar cărțile vor fi o adevărată provocare pentru editura noastră fiindcă încercăm mai multe genuri, fără să uităm esențialul, acela de a aduce în casele voastre spiritualitatea și misterul. Așadar, să vedem:

1. TE-AM PIERDUT ÎN TIMP CE MĂ CĂUTAM PE MINEromance și dramă, jurnal

Volumul 2 din seria doctorului Antonio Fognini, și anume jurnalul Paolei, marea lui iubire. Cei care ați citit „S-a sfârșit înainte să înceapă” veți putea să o cunoașteți mai bine pe Paola. Jurnalul ei nu repetă aceleași întâmplări pe care le-a povestit și Antonio. Sunt alte întâmplări demne de a cunoaște mai bine personajul.

2. PERSPECTIVE ÎNĂLȚĂTOARE ASUPRA VIEȚIIdezvoltare personală/spirituală

O carte din seria „Învățături Atlantida” în care veți descoperi o altă latură a vieții, o nouă perspectivă spirituală, una care să rămână în inimile și sufletele voastre și care să vă ajute să creșteți.

perspective-inaltatoare-asuprea-vietii

3. BLESTEMUL TĂCERII VOL 1 INIȚIEREAfantasy

Este romanul fantasy pe care așteptăm cel mai mult să-l publicăm în anul care urmează. În primul din cele zece volume, veți face cunoștință cu personajele principale: Maria, Arthur, Iony, Rony, Amna, Maestrul Aurel și Maestra Arisha, în goana după primul artefact care vor dezlega blestemul aruncat peste omenire de acum 2000 de ani. Această serie cuprinde învățături spirituale îmbrăcată într-o formă de ficțiune fantasy.

4. CUM SĂ-ȚI GĂSEȘTI PROPRIA MISIUNE PERSONALĂdezvoltare personală/spirituală

Deși era în plan să o publicăm în ianuarie, iată că lucrurile s-au schimbat. Această carte va apărea prin luna martie. Este o carte de dezvoltare personală/spirituală care vorbește despre misiunea vieții noastre, cum să o recunoaștem și cum să o manifestăm. Dacă ai întrebări despre misiunea personală, ce ai de făcut în viață, care este scopul tău, este cartea cea mai potrivită pentru tine.

5. CRIMĂ ÎN POZIȚIE DE OFSAIDpolițist/mistery

Prima carte polițistă/mistery pe care o vom publica. Mai are o variantă din anul 2010, dar nu suntem mulțumiți de ea, așa că urmează să fie rescrisă. Povestea urmărește pe comisarul Ivan Marinescu care are de dezlegat un mister, moartea unui fotbalist pe teren în timpul unui meci. Toate ca toate, dar când descoperi că cel omorât este chiar propriul tău copil de care nu știai, parcă te implici mai tare. Oare va reuși să dezlege misterul morții lui? ?

6. CREATIVITATEA ȘI INSPIRAȚIA UNUI AUTOR non ficțiune, self help

Este o carte de folos tuturor celor care doresc să devină scriitori și se gândesc că nu au inspirație sau că le lipsește creativitatea. Vom oferi exerciții, tehnici, povești din propria experiență a autoarei, dar și ce spun marii scriitori despre acest blocaj cu care se mai confruntă uneori.

7. CUM VEZI REALITATEA ÎȚI INFLUENȚEAZĂ VIAȚA dezvoltare personală/spirituală

O carte în care un grup de entități spirituale răspund la întrebări ce ne frământă, începând de la sănătate, relații, carieră, creștere spirituală, până la succes, bani, lucruri materiale, iluminare.

8. ATRACȚIA ȘI VISELE – Vol 2 – Copilulroman motivațional

Continuăm romanul motivațional pe care unii îl știți deja. În primul volum Emilia a oferit pași concreți și specifici pe care și ea i-a parcurs pentru a ajunge un succes în viață. În volumul doi, povestea continuă cu Eduard, băiețelul ei, care îi va oferi mamei sale învățături prețioase din lumea lui.

9. ADEVĂRATA ESENȚĂ A RELAȚIILOR DE IUBIREdezvoltare personală/spirituală

Adir ne va încânta cu o nouă carte despre relații, în special relațiile de iubire. Va fi un ghid spiritual pentru cei care doresc să cunoască mai multe despre această conexiune cu alte persoane și iubirea magică ce există în fiecare.

10. SERIA VIP vol 1 TRĂDAREAromance

Un roman ce va avea trei volume în care un cunoscut cântăreț se îndrăgostește de o fană. Povestea va fi presărată cu umor, dragoste, și va fi și șoca, mai ales publicul tânăr. Nu este un roman de dragoste simplu, așa cum sunteți obișnuiți. Ci unul scris în maniera personală a autoarei, cu chestii oculte și spirituale și de evoluție spirituală.

11. FRUMUSEȚEA INTERIOARĂ A FIINȚEI TALEdezvoltare personală/spirituală

Ultima carte din seria lui Adir pe anul 2022, ne vorbește despre spirit, frumusețe, energii masculine și feminine, echilibrul, și tot ce înseamnă asta. Abia așteptăm să vă prezentăm această carte!

12. BLESTEMUL TĂCERII vol 2 IUBIREAfantasy

Anul se va încheia cu volumul 2 din seria Blestemul Tăcerii, în care peripețiile eroilor noștri abia vor începe. De data aceasta acțiunea se va petrece în Italia și vor descoperi ceea ce se știe și ceea ce nu se știe despre creștinism.

Suntem foarte curioși! Cam acestea sunt cărțile pe care le vom publica în 2022 la Editura Mysterio. Care sunt alegerile voastre? Care vă par interesante și le-ați citi?

One thought on “Anul 2022 la Editura Mysterio

 1. CIPIPAL MARIA says:

  PERSPECTIVE ÎNĂLȚĂTOARE ASUPRA VIEȚII
  CUM SĂ-ȚI GĂSEȘTI PROPRIA MISIUNE PERSONALĂ
  ADEVĂRATA ESENȚĂ A RELAȚIILOR DE IUBIRE
  FRUMUSEȚEA INTERIOARĂ A FIINȚEI TALE
  CUM VEZI REALITATEA ÎȚI INFLUENȚEAZĂ VIAȚA
  ATRACȚIA ȘI VISELE – Vol 2 – Copilul
  TE-AM PIERDUT ÎN TIMP CE MĂ CĂUTAM PE MINE
  BLESTEMUL TĂCERII VOL 1 INIȚIEREA
  BLESTEMUL TĂCERII vol 2 IUBIREA

Lasă un răspuns