ANUL 2023 LA EDITURA MYSTERIO

Anul 2023 va fi plin de cărți despre relații, evoluție spirituală și creativitate. De asemenea, vom avea trei romane care vă vor încânta și vă vor șoca, atât prin informațiile din ele, dar și prin povestea lor.

ADEVĂRATA ESENȚĂ A RELAȚIILOR DE IUBIRE – dezvoltare personală/spirituală
Începem anul cu o carte foarte interesantă și plină de informații care îți pot schimba viața. Adir vă prezintă un ghid spiritual pentru cei care doresc să cunoască mai multe despre această conexiune cu alte persoane și iubirea magică ce există în fiecare.

CREATIVITATEA ȘI INSPIRAȚIA UNUI AUTOR – non ficțiune, self help
Este o carte de folos tuturor celor care doresc să devină scriitori și se gândesc că nu au inspirație sau că le lipsește creativitatea. Vom oferi exerciții, tehnici, povești din propria experiență a autoarei, dar și ce spun marii scriitori despre acest blocaj cu care se mai confruntă uneori.

ATRACȚIA ȘI VISELE – Vol 2 – Copilul – roman motivațional
Continuăm romanul motivațional pe care unii îl știți deja. În primul volum Emilia a oferit pași concreți și specifici pe care și ea i-a parcurs pentru a ajunge un succes în viață. În volumul doi, povestea continuă cu Eduard, băiețelul ei, care îi va oferi mamei sale învățături prețioase din lumea lui.

CRIMĂ ÎN POZIȚIE DE OFSAID – polițist/mistery
Prima carte polițistă/mistery pe care o vom publica. Mai are o variantă din anul 2010, dar nu suntem mulțumiți de ea, așa că urmează să fie rescrisă. Povestea urmărește pe comisarul Ivan Marinescu care are de dezlegat un mister, moartea unui fotbalist pe teren în timpul unui meci. Toate ca toate, dar când descoperi că cel omorât este chiar propriul tău copil de care nu știai, parcă te implici mai tare. Oare va reuși să dezlege misterul morții lui? ?

FRUMUSEȚEA INTERIOARĂ A FIINȚEI TALE – dezvoltare personală/spirituală
Ultima carte din seria lui Adir pe anul 2023, ne vorbește despre spirit, frumusețe, energii masculine și feminine, echilibrul, și tot ce înseamnă asta. Abia așteptăm să vă prezentăm această carte!

SAMAGA – TRANSFORMAREA ȘI SCHIMBĂRILE ACESTEI ERE (titlu provizoriu) – dezvoltare personală/spirituală
O carte din seria Învățături Atlantida, printre care se află Învățături Holistice pentru o viață conștientă și Perspective înălțătoare asupra vieții. În acest scurt ghid spiritual veți găsi informații despre transformările prin care trebuie să trecem, cât și schimbările care vor avea loc, de ce și cum putem face să trecem prin ele mai ușor și cu mai puțină durere.

SERIA VIP vol 1 TRĂDAREA – romance
Un roman ce va avea trei volume în care un cunoscut cântăreț se îndrăgostește de o fană. Povestea va fi presărată cu umor, dragoste, și va fi și șoca, mai ales publicul tânăr. Nu este un roman de dragoste simplu, așa cum sunteți obișnuiți. Ci unul scris în maniera personală a autoarei, cu chestii oculte și spirituale și de evoluție spirituală.

BLESTEMUL TĂCERII vol 2 IUBIREA – fantasy spiritual
Anul se va încheia cu volumul 2 din seria Blestemul Tăcerii, în care peripețiile eroilor noștri abia vor începe. De data aceasta acțiunea se va petrece în Italia și vor descoperi ceea ce se știe și ceea ce nu se știe despre creștinism.

2 thoughts on “ANUL 2023 LA EDITURA MYSTERIO

 1. Iordan Mariana says:

  Bună ziua,
  Referitor la comanda nr. 10827/21.aug.2023,va i informez ca am primit coletul dar am primit o singura carte. Întrucât comanda conține doua cărți va rog sa procedați la expedierea celei de-a doua. Aștept răspuns privitor la expediere.
  Multumesc

  • mysterio says:

   Bună dna. Iordan,

   Vă mulțumim pentru această sesizare și ne pare rău pentru eroare.
   Momentan avem stoc 0 din Puterea de transformare a corpului fizic.
   Estimăm ca mâine sau poimâine să ajunga tirajul nou de la tipografie,
   după care vă putem trimite diferența de o carte.

   În momentul în care precăm cartea curierului, revenim cu un nr de AWB pentru a putea
   urmării statusul coletului.

   Vă mulțumim încă odată și să aveți o searcă cât mai frumoasă.

Lasă un răspuns