PUBLICĂ-ȚI CARTEA MAGICĂ LA EDITURA MYSTERIO

Dacă nu știai până acum, noi suntem cei cu magia, supranaturalul, lumea ocultă și ezoterică, acea lume în care ai ce învăța, și ai ce experimenta. Astfel, după doi ani de existență, a venit timpul să publicăm și alți autori, și nu orice fel de autori! Ne dorim autori care au ceva de spus, care vor să schimbe lumea prin propriile cuvinte și povești.

Cititorii noștri sunt obișnuiți în mod special cu dezvoltarea personală, spirituală, ocultă și ezoterică. Așa că dacă ești unul dintre cei care scriu acest gen de cărți, te așteptăm cu tot dragul!

Dar, mai avem în plan să publicăm și autori de beletristică, cu povești speciale, diferite de tot ceea ce se citește. Până și poveștile de dragoste pot să fie wow, dacă au un alt decor, o altă imagine de ansamblu. De exemplu, o poveste de dragoste SF, pe Marte, între doi astronauți. Sau dintr-o altă lume. O poveste de dragoste între doi tineri diferiți care ajung să schimbe lumea prin puterile lor speciale. Pot fi multe idei, așa că noi te așteptăm să ne împărtășești lumea ta.

Am ajuns într-o etapă în care avem nevoie de povești ca de aer! Așa că publicăm orice fel de poveste, (chiar și cărți de copiii), dar cu tematică spirituală, ezoterică, metafizică.

Știm că ești creativ și că ai în tine un potențial măreț de a crea ceva unic și special! Lumea poveștilor, a cărților de transformare. Așadar, ce manuscrise primim?

 • dezvoltare personală
 • dezvoltare spirituală
 • tot ce înseamnă spiritualitate: astrologie, numerologie, ocultism, ezoterism, terapii alternative, tarot, învățături, legea atracției, alchimie, metafizică, magie, șamanism, conspirații, channeling etc.
 • filosofie
 • psihologie
 • romane inițiatice
 • romane fantasy, SF, thriller, polițiste, pentru copiii, horror, romance (dar cu substrat spiritual), young adult, paranormal, historical, aventură, amuzante etc.
 • romane motivaționale
 • carduri de tarot/oracol.

Până să ajungem la alte detalii, te informăm că publicarea cărților la noi este gratuită! Nu trebuie să plătești pentru asta, dar trebuie să ai un manuscris care să fascineze, care să merite să fie publicat și împărtășit cititorilor și să aibă un mesaj de transmis oamenilor.

Dacă ai un astfel de manuscris, așteptăm să ne scrii pe adresa: manuscrise@edituramysterio.ro împreună cu un sinopsis (descrierea pe scurt a poveștii).

One thought on “PUBLICĂ-ȚI CARTEA MAGICĂ LA EDITURA MYSTERIO

 1. Anton Ionela says:

  Buna ziua, numele meu este Anton Ionela si pictez printre alte lucruri care le fac cu drag, sunt pasionata de mica de spiritualitate, cunoastere, adevar. Arta pe care o transfer pe panza reprezinta franturi din universul spiritual, asa cum il vad, simt eu si deseori fac o simbioza cu viziunea clientului si ce simt eu si apoi manifest pe panza.
  Daca va plac lucrarile mele si doriti o colaborare in crearea imaginilor de coperta a cartilor,
  va ajut cu drag. Va las linkul unde se pot vizualiza lucrarile mele:
  https://www.facebook.com/atelier186/

Lasă un răspuns