Conform Ordonanței de urgență nr 34/4.06.2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor la distanță, cumpărătorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.

Cheltuielile directe de returnare a produselor sunt în sarcina cumpărătorului. Adresa de returnare a produselor este: Splaiul Crișanei nr.6, bl A2, ap 19, et 4, Oradea, jud Bihor, România.

Clienții care sunt nemulțumiți de produs/produse îl pot returna și/sau pot alege un alt produs în limita contravalorii produsului returnat, cu respectarea termenilor și condițiilor de mai jos. Înainte de a returna produsele, clienții trebuie să notifice prealabil comerciantul în scris către adresa de email: retur@edituramysterio.ro , unde vor specifica următoarele:

– produsul/produsele pe care doresc să le returneze

– motivul returului

– opțiunea înlocuirii sau rambursării sumei.

În cazul în care produsele pe care le primiți prezintă pagini rupte, zgâriate, coletul este distrus etc. avem obligația de a vă retrimite produsul/produsele cu costul suportat de către Editura Mysterio. Vă rugăm să specificați aceste lucruri în adresa de email: retur@edituramysterio.ro și să ne trimiteți o poză sau mai multe, în mod special la amalaj, înainte de a-l desface, prin care putem verifica cele spuse de dumneavoastră.

Rambursarea sumelor se va face în cel mult 30 de zile de la data acceptării returului de către MYSTERIO. Pentru a fi acceptată returnarea produselor, acestea trebuie să fie în aceeaşi stare în care v-au fost livrate.