Bine ai venit pe site-ul editurii Mysterio! Suntem aici pentru tine, pentru educația, transformarea și relaxarea ta. Îți aducem povești frumoase de ficțiune, literatură motivațională, cărți de spiritualitate și dezvoltare personală și te ajutăm să te descoperi, să afli cine ești și ce ai de făcut aici.

Editura Mysterio a apărut din dorința de a aduce în viața cititorilor o paletă cât mai largă de dezvoltare, atât pe plan personal, spiritual, cât și profesional.

Misiunea noastră este să punem la dispoziție acele cărți și instrumente prin intermediul cărora tu să poți să te cunoști pe tine însuți. Vom avea cărți cu subiecte dintre cele mai variate: artă, desen, scriere creativă, spiritualitate, ocultism și ezoterism, cinematografie, ficțiune, dezvoltare personală, business, etc.

Viziunea noastră este să luăm parte la transformarea și evoluția țării noastre, prin cărțile și produsele pe care le avem, și să ajungem să oferim din înțelepciunea și informațiile noastre și altor milioane de oameni din lumea întreagă.

De aceea, suntem singura editură din România care oferă cititorilor șansa de a citi cărțile în format electronic gratuit, înainte de a se decide dacă doresc să le achiziționeze și în format tipărit. Facem acest lucru pentru a fi siguri că oamenii găsesc o rezonanță și sunt pe aceeași frecvență cu noi.

De asemenea, suntem singura editură din România care oferă transport gratuit la orice comandă, prin curier rapid și poșta română.

Deși la început de drum, editura Mysterio își dorește să găsească un drum spre inimile cititorilor, prin cărțile și produsele pe care le oferă, prin ofertele speciale, și mai ales ajutând România să iasă din impasul în care se află, prin iluminare și evoluție.

Produsele și cărțile noastre pot fi achiziționate doar din librăria editurii Mysterio.  

Editura Mysterio nu publică autori români contemporani.