Despre noi

Bine ai venit pe site-ul Editurii Mysterio! Suntem aici pentru tine, pentru educația, transformarea și relaxarea ta. Îți aducem povești frumoase de ficțiune, literatură motivațională, cărți de spiritualitate și dezvoltare personală și te ajutăm să te descoperi, să afli cine ești și ce ai de făcut aici.

Editura Mysterio a apărut din dorința de a aduce în viața cititorilor o paletă cât mai largă de dezvoltare, atât pe plan personal, spiritual, cât și profesional.

Misiunea noastră este să punem la dispoziție acele cărți și instrumente prin intermediul cărora tu să poți să te cunoști pe tine însuți. Vom avea cărți cu subiecte dintre cele mai variate: artă, desen, scriere creativă, spiritualitate, ocultism și ezoterism, cinematografie, ficțiune, dezvoltare personală, business, etc.

Viziunea noastră este să luăm parte la transformarea și evoluția țării noastre, prin cărțile și produsele pe care le avem, și să ajungem să oferim din înțelepciunea și informațiile noastre și altor milioane de oameni din lumea întreagă.

Deși la început de drum, editura Mysterio își dorește să găsească un drum spre inimile cititorilor, prin cărțile și produsele pe care le oferă și mai ales ajutând România să iasă din impasul în care se află, prin iluminare și evoluție.

Produsele și cărțile noastre pot fi achiziționate doar din librăria editurii Mysterio. 

Editura Mysterio nu publică momentan alți autori români contemporani.

Echipa Editurii Mysterio

Ioana Dumitrăchescu
Fondator/Scriitoare

Pasiunea mea cea mai arzătoare este să scriu și să știu că prin ceea ce aștern pe foaie voi aveți ocazia să trăiți și să învățați ceva. Acesta este motivul pentru care m-am născut și sunt extrem de recunoscătoare pentru misiunea mea! 

Norbert Marton
Co-fondator/Graphic Designer

Pasionat de mic de artă și creativitate. Mi-a plăcut de mic să observ detaliile care se ascund în munca celorlalți și să iau aminte la ceea ce fac ei, astfel învățând și eu la rândul meu. Iar acum sunt dispus și eu să dau mai departe ceea ce am învățat. 

Eva Anca Hamza
Editor/Corector

Sunt Anca, scriitoare de conținut, blogger și cititoare. De când mi-am găsit pasiunea pentru tot ce înseamnă cuvânt, mi-am găsit locul în această lume. Iubesc tot ceea ce ține de scris și citit, astfel că, pentru mine, munca înseamnă pasiune.

Misiunea noastră

Editura Mysterio are ca misiune să aducă în atenția cititorilor cărți din genuri variate, cu mesaje spirituale, de dezvoltare personală, dar și ficțiune pentru diverse categorii de vârstă și interese. Cu timpul ne vom ocupa și de traduceri, în mod special vom aduce în fața cititorilor cărți despre scriere creativă, artă, cinematografie, dar și spiritualitate, ezoterism și ocultism. 

 

Unele din seriile pe care le vom avea la dispoziția voastră:

Seriile de cărțile ale lui ADIR 

Puterea de transformare a corpului fizic

Puterea de transformare a emoțiilor

Puterea de transformare a minții

Percepția magică a abundenței 

Frumusețea interioară a ființei tale

Principii spirituale în afaceri

Adevărata esență a relațiilor de iubire 

Și tu poți comunica cu ființele celeste

Plus o serie de cărți pentru copiii

 

Seriile de cărți ale grupului de entități non-fizice pe nume SAMAGA

Învățături Holistice pentru o viață conștientă

Perspective înălțătoare asupra vieții

Precum crezi că vezi, așa vei și avea

Eliberarea de constrângeri (serie de 8 cărți) 

 

Seria de romane fantasy BLESTEMUL TĂCERII care cuprinde:

Blestemul Tăcerii vol 1 Inițierea

Blestemul Tăcerii vol 2 Iubirea

Blestemul Tăcerii vol 3 Lumina

Blestemul Tăcerii vol 4 Întunericul

Blestemul Tăcerii vol 5 Maestrul 

Blestemul Tăcerii vol 6 Cunoașterea

Blestemul Tăcerii vol 7 Îngerul

Blestemul Tăcerii vol 8 Mintea

Blestemul Tăcerii vol 9 Sufletul 

Blestemul Tăcerii vol 10 Anihilarea 

Dacă ai întrebări, nelămuriri, sau vrei să ne lași un mesaj te rog să ne scrii pe adresa: office@edituramysterio.ro