Politica de confidențialitate

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE ȘI DATE CU CARACTER PERSONAL

MYSTERIO poate colecta de la dumneavoastră date cu caracter personal (prin care puteţi fi identificat), dar numai cu acordul dumneavoastră, în formularele în care confirmaţi acordul cu prezenţii Termenii şi Condiţii sau la comanda produselor noastre de pe site.

Folosim datele cu caracter personal colectate în următoarele scopuri:

– Pentru a ne asigura că site-ul MYSTERIO răspunde nevoilor dumneavoastră.

– Pentru a livra produsele noastre online, dar fără a se limita, la produse editoriale, cărţi şamd.

– Pentru a vă oferi informații cu privire la ofertele noastre speciale, produsele care urmează să apară și concursurile noastre.

– Pentru menţinerea unei relaţii online cu clienţii noştri, similară unei relaţii comerciale tradiţionale.

MYSTERIO colectează informaţii şi le prelucrează în date statistice despre ce pagini accesaţi în interiorul site-ului, inclusiv adresa IP de la care site-ul este vizitat.

Informatiile din formularul de înregistrare pe site, formularul de înregistrare la newsletter, cât si informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, promotii, buletinele informative periodice, recomandari personalizate etc.

Mysterio nu va face publice, nu va transmite mai departe si nu va vinde informatii referitoare la datele cu caracter personal ale clientilor sai.

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Editura Mysterio are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale furnizate de clienti, un membru al familiei acestora ori o alta persoana.

Refuzul furnizarii datelor din formularul de comanda determina imposibilitatea onorarii comenzilor. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si nu sunt comunicate nici unui alt destinatar. Conform Legii nr. 677/2001, clientul beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si de dreptul de a se adresa justitiei. Totodata, are dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale si sa solicite pe cale oficiala stergerea datelor. Datele nu vor fi transferate in alte state.

www.edituramysterio.ro nu retine si nu stocheaza datele de card ale clientilor

MYSTERIO nu colecteaza date cu caracter personal fara acordul prealabil al utilizatorilor. Orice utilizator are dreptul de a cere sa aiba acces la toate datele colectate de MYSTERIO, dreptul de a corecta datele colectate, sau de a “se face uitat”, adica de a cere ca MYSTERIO sa stearga toate datele stocate.

NEWSLETTER

Newsletter-ul trimis de www.edituramysterio.ro are drept scop informarea dumneavoastră asupra noutăţilor editoriale, promoţiilor sau evenimentelor organizate de Editura MYSTERIO.

Abonarea şi dezabonarea la newsletterul distribuit de site-ul www.edituramysterio.ro este gratuită şi voluntară. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate şi orice utilizator care nu mai doreşte să primească newsletter se poate dezabona oricând utilizând linkul din subsolul newsletterului primit.

Mesajele trimise respectă legea Comerţului Electronic în ceea ce priveşte comunicarea comercială aşa cum este ea stipulată de legislaţia românească şi internaţională. Utilizarea newsletterului se face în aceleaşi condiţii de limitare a răspunderii din punctul de vedere al conţinutului precum se autorizează şi folosirea site-ului, în condiţiile prevăzute de prezentul document.

Editura MYSTERIO nu încurajează SPAM-ul, nu furnizează adresa dvs. de e-mail unor terţi (persoane fizice sau juridice), nu vinde şi nu oferă către terţi adresele de e-mail obţinute prin intermediul site-ului www.edituramysterio.ro

Editura MYSTERIO deţine toate drepturile asupra conţinutului newsletterului trimis către abonaţi în aceleaşi condiţii ca şi pentru informaţiile publicate pe site, în concordanţă cu prevederile acestui document. Abonaţii la newsletter pot retrimite aceste comunicări comerciale şi altor persoane, pe răspunderea lor, şi în condiţiile în care nu au modificat nici structura, nici conţinutul mesajelor respective. Persoanele care au primit de la abonaţii la newsletter mesajele comerciale, se consideră că au fost informate în prealabil de către abonaţi despre prevederile prezentului document. În acest context, Editura MYSTERIO nu poate fi făcut răspunzător sub nicio formă de acţiunile abonaţilor săi. Editura MYSTERIO îşi rezervă dreptul de a restricţiona accesul oricărui abonat la newsletter, dacă Editura MYSTERIO are orice fel de motive pentru a crede că abonatul respectiv nu respectă prevederile prezentului document.

LIMITAREA RĂSPUNDERII

MYSTERIO nu răspunde sub nicio formă, în nicio măsură și nu poartă niciun fel de responsabilitate pentru serviciul de procesare a plăților cu cardul. MYSTERIO nu este responsabilă pentru niciun fel de eroare și/sau fraudă decurgând din sau în legătură cu acest serviciu. Totuși, deși serviciile de plată sunt oferite și dirijate în totalitate și în mod independent de către furnizorii noștri, MYSTERIO va întreprinde toate măsurile rezonabile pentru a limita, pe cât posibil, riscul apariției acestor erori și/sau fraude.

SOLUTIONAREA LITIGIILOR

Editura MYSTERIO va face tot posibilul ca toate neintelegerile privind orice tip de disputa intre aceasta si terti sa fie rezolvate pe cale amiabila de catre reprezentantii lor. In cazul in care rezolvarea neintelegerilor nu este posibila pe cale amiabila, solutionarea litigiilor va reveni instantei judecatoresti competente din Romania.

FRAUDĂ

Crearea de conturi multiple folosind astfel de adrese generate automat si care expira dupa o perioada predefinita, pentru a putea beneficia de promotii sau oferte, sau orice comportament fraudulos in masura sa afecteze bunul mers al campaniilor, este interzisa si va fi considerata o tentativa de frauda. Proprietarul site-ului www.edituramysterio.ro isi rezerva dreptul de a suspenda conturile astfel create si de a retrage beneficiile aferente promotiilor sau ofertelor in curs, de a anula contul fara preaviz, instiintare, alte formalitati sau despagubiri.

Orice tentativa de frauda sau orice frauda (cum ar fi, dar fara a se limita la: accesarea datelor Clientilor www.edituramysterio.ro, alterarea continutului site-ului, incercarea de afectare a performantelor serverelor www.edituramysterio.ro, deturnarea continutului livrarilor catre terti etc) vor fi pedepsite conform prevederilor legale in vigoare.