Vizitarea, folosirea sau comandarea produselor vizualizate pe site-ul www.edituramysterio.ro implică acceptarea Termenilor și Condițiilor de utilizare ce sunt detaliate aici.

Site-ul www.edituramysterio.ro este administrat de S.C ATLANTIS PUBLISHING SRL, cu sediul în Splaiul Crișanei nr 6, bl A2, ap 19, et 4, Oradea, jud Bihor, înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. J5/1119/08.05.2017, CUI 37525387.

Pentru a putea cumpara de pe www.edituramysterio.ro , trebuie sa introduceti datele dumneavoastra. In utilizarea serviciului, declarati ca veti furniza informatii reale, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra. In situatia in care aceasta obligatie a fost incalcata, ne rezervam dreptul de a va bloca accesul la utilizarea serviciului, pe perioada determinata sau nedeterminata, fara nici o notificare prealabila.

CUM COMAND?

Pentru a comanda cărțile și produsele editurii Mysterio, puteți folosi următoarele modalități:

– Comandă online folosind site-ul Editurii Mysterio, www.edituramysterio.ro

– Comandă prin telefon: 0743 937 085 (Program L-V 10-17)

– Comandă prin email: vanzari@edituramysterio.ro

– Ridicare personală la adresa: Splaiul Crișanei 6, bl A2, ap 19, et 4, Oradea

1. Alegeţi produsele. Aveţi la dispoziţie un coş virtual în care vă puteţi pune cumpărăturile. Folosiţi meniul orizontal din partea de sus a paginii pentru a naviga prin categoriile (domeniile) site-ului. Produsul dorit poate fi căutat şi folosind opţiunile de căutare . La fiecare titlu, aveţi o mulţime de informaţii suplimentare care să vă ajute în decizia de cumpărare (copertă, descriere, date tehnice, preţ redus, disponibilitate etc.). După ce v-aţi hotărât să cumpăraţi un titlu, apăsaţi butonul Adăugaţi în coş.

2. Coşul de cumpărături. După ce aţi apăsat butonul Adăugaţi în coş, puteţi vizualiza în caseta Coş – din dreapta sus – numărul de produse adăugate în coş. Pentru a vizualiza conţinutul coşului apăsaţi pe Vizualizaţi coş. Puteţi modifica numărul de exemplare sau puteţi renunţa la unele produse. Pentru a continua cumpărăturile şi a adăuga alte produse în coş, vă puteţi reîntoarce în site cu ajutorul meniului de navigare.

3. Modalitatea de livrare şi plată. Livrarea comenzii se face printr-o firmă de curierat rapid sau prin poșta română, sau puteţi alege să ridicaţi personal produsele de la editura noastră. De asemenea, puteţi opta pentru plata ramburs, în momentul ridicării coletului, sau pentru plata online, cu card bancar.

4. Creare cont utilizator. Vă încurajăm să vă creaţi cont! În acest fel, puteţi lansa uşor comenzi; folosind doar adresa de e-mail şi parola. Vă puteţi crea cont folosind opţiunea Creaţi cont. După ce l-aţi creat prima oară, ori de câte ori doriţi să lansaţi o comandă este de ajuns să vă autentificaţi, introducând adresa de email şi parola.

5. Lansare comandă. Pentru a finaliza o comandă nu trebuie decât să urmaţi paşii indicaţi în coşul de cumpărături. La apăsarea pe butonul Trimiteţi comanda, comanda ajunge la noi. În acelaşi timp, veţi primi pe adresa dumneavoastră un e-mail de confirmare a lansării comenzii.

PLATA PRODUSELOR

– Plata la livrare (ramburs)

– Plata prin card  efectuată prin serviciul oferit de MobilPay

– Plata prin transfer bancar, online.

LIVRAREA PRODUSELOR

Pentru livrarea produselor există două modalități:

– Curier Rapid (Urgent Cargus) în 2-3 zile lucrătoare, de la plasarea comenzii.

– Poșta Română (în cazul în care localitatea dumneavoastră nu se găsește pe lista curierului rapid) în 4-5 zile lucrătoare de la plasarea comenzii.

TOATE comenzile plasate beneficiază de TRANSPORT GRATUIT.

Nu livrăm în afara României, momentan. În cazul în care doriți produsele și nu sunteți în România, puteți opta pentru comandă, rugând pe cineva din România să preia coletul.

Vă rugăm să indicaţi adresa la care puteţi fi găsiţi și intervalul orar în care sunteți disponibil.

Comenzile sunt procesate şi livrate de luni până vineri, cu excepţia sărbătorilor legale. Comenzile primite după ora 12:00 vor fi procesate şi expediate în ziua următoare. Comenzile primite in ziua de vineri, după ora 12:00 vor fi procesate luni, săptămâna următoare. Termenul de livrare începe odată cu primirea email-ului de confirmare a comenzii. MYSTERIO nu este responsabil pentru întârzierile neprevăzute.

ATENȚIE! Vă rugăm să faceți comandă doar dacă sunteți siguri/sigure. În cazul în care veți alege să nu plătiți produsul, aveți obligația de a plăti transportul pentru retur.

În cazul în care produsul comandat nu se mai află pe stoc, vom anunța în prealabil utilizatorul.

DREPTURILE DE AUTOR (COPYRIGHT)

Întregul conținut al site-ului www.edituramysterio.ro, incluzând:  texte, imagini, grafice, elemente de grafică web, scripturi și orice alte date, este proprietatea S.C.  ATLANTIS PUBLISHING S.R.L.. sau a furnizorilor săi și este protejat conform Legii drepturilor de autor și legilor privind dreptul de proprietate intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul scris a oricăror elemente de pe site-ul www.edituramysterio.ro, sau a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor in vigoare. Pentru a reclama drepturile de proprietate intelectuală puteți folosi adresa de email office@edituramysterio.ro

POLITICA DE RETUR

Conform Ordonanței de urgență nr 34/4.06.2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor la distanță, cumpărătorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.

Cheltuielile directe de returnare a produselor sunt în sarcina cumpărătorului. Adresa de returnare a produselor este: Splaiul Crișanei nr.6, bl A2, ap 19, et 4, Oradea, jud Bihor, România.

Clienții care sunt nemulțumiți de produs/produse îl pot returna și/sau pot alege un alt produs în limita contravalorii produsului returnat, cu respectarea termenilor și condițiilor de mai jos. Înainte de a returna produsele, clienții trebuie să notifice prealabil comerciantul în scris către adresa de email: retur@edituramysterio.ro , unde vor specifica următoarele:

– produsul/produsele pe care doresc să le returneze

– motivul returului

– opțiunea înlocuirii sau rambursării sumei.

În cazul în care produsele pe care le primiți prezintă pagini rupte, zgâriate, coletul este distrus etc. avem obligația de a vă retrimite produsul/produsele cu costul suportat de către Editura Mysterio. Vă rugăm să specificați aceste lucruri în adresa de email: retur@edituramysterio.ro și să ne trimiteți o poză sau mai multe, în mod special la ambalaj, înainte de a-l desface, prin care putem verifica cele spuse de dumneavoastră.

Rambursarea sumelor se va face în cel mult 30 de zile de la data acceptării returului de către MYSTERIO. Pentru a fi acceptată returnarea produselor, acestea trebuie să fie în aceeaşi stare în care v-au fost livrate.

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE ȘI DATE CU CARACTER PERSONAL

MYSTERIO poate colecta de la dumneavoastră date cu caracter personal (prin care puteţi fi identificat), dar numai cu acordul dumneavoastră, în formularele în care confirmaţi acordul cu prezenţii Termenii şi Condiţii sau la comanda produselor noastre de pe site.

Folosim datele cu caracter personal colectate în următoarele scopuri:

– Pentru a ne asigura că site-ul MYSTERIO răspunde nevoilor dumneavoastră.

– Pentru a livra produsele noastre online, dar fără a se limita, la produse editoriale, cărţi şamd.

– Pentru a vă oferi informații cu privire la ofertele noastre speciale, produsele care urmează să apară și concursurile noastre.

– Pentru menţinerea unei relaţii online cu clienţii noştri, similară unei relaţii comerciale tradiţionale.

MYSTERIO colectează informaţii şi le prelucrează în date statistice despre ce pagini accesaţi în interiorul site-ului, inclusiv adresa IP de la care site-ul este vizitat.

Informatiile din formularul de înregistrare pe site, formularul de înregistrare la newsletter, cât si informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, promotii, buletinele informative periodice, recomandari personalizate etc.

Mysterio nu va face publice, nu va transmite mai departe si nu va vinde informatii referitoare la datele cu caracter personal ale clientilor sai.

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Editura Mysterio are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale furnizate de clienti, un membru al familiei acestora ori o alta persoana.

Refuzul furnizarii datelor din formularul de comanda determina imposibilitatea onorarii comenzilor. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si nu sunt comunicate nici unui alt destinatar. Conform Legii nr. 677/2001, clientul beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si de dreptul de a se adresa justitiei. Totodata, are dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale si sa solicite pe cale oficiala stergerea datelor. Datele nu vor fi transferate in alte state.

www.edituramysterio.ro nu retine si nu stocheaza datele de card ale clientilor

MYSTERIO nu colecteaza date cu caracter personal fara acordul prealabil al utilizatorilor. Orice utilizator are dreptul de a cere sa aiba acces la toate datele colectate de MYSTERIO, dreptul de a corecta datele colectate, sau de a cere ca MYSTERIO sa stearga toate datele stocate.

NEWSLETTER

Newsletter-ul trimis de www.edituramysterio.ro are drept scop informarea dumneavoastră asupra noutăţilor editoriale, promoţiilor sau evenimentelor organizate de Editura MYSTERIO.

Abonarea şi dezabonarea la newsletterul distribuit de site-ul www.edituramysterio.ro este gratuită şi voluntară. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate şi orice utilizator care nu mai doreşte să primească newsletter se poate dezabona oricând utilizând linkul din subsolul newsletterului primit.

Mesajele trimise respectă legea Comerţului Electronic în ceea ce priveşte comunicarea comercială aşa cum este ea stipulată de legislaţia românească şi internaţională. Utilizarea newsletterului se face în aceleaşi condiţii de limitare a răspunderii din punctul de vedere al conţinutului precum se autorizează şi folosirea site-ului, în condiţiile prevăzute de prezentul document.

Editura MYSTERIO nu încurajează SPAM-ul, nu furnizează adresa dvs. de e-mail unor terţi (persoane fizice sau juridice), nu vinde şi nu oferă către terţi adresele de e-mail obţinute prin intermediul site-ului www.edituramysterio.ro

Editura MYSTERIO deţine toate drepturile asupra conţinutului newsletterului trimis către abonaţi în aceleaşi condiţii ca şi pentru informaţiile publicate pe site, în concordanţă cu prevederile acestui document. Abonaţii la newsletter pot retrimite aceste comunicări comerciale şi altor persoane, pe răspunderea lor, şi în condiţiile în care nu au modificat nici structura, nici conţinutul mesajelor respective. Persoanele care au primit de la abonaţii la newsletter mesajele comerciale, se consideră că au fost informate în prealabil de către abonaţi despre prevederile prezentului document. În acest context, Editura MYSTERIO nu poate fi făcut răspunzător sub nicio formă de acţiunile abonaţilor săi. Editura MYSTERIO îşi rezervă dreptul de a restricţiona accesul oricărui abonat la newsletter, dacă Editura MYSTERIO are orice fel de motive pentru a crede că abonatul respectiv nu respectă prevederile prezentului document.

LIMITAREA RĂSPUNDERII

MYSTERIO nu răspunde sub nicio formă, în nicio măsură și nu poartă niciun fel de responsabilitate pentru serviciul de procesare a plăților cu cardul. MYSTERIO nu este responsabilă pentru niciun fel de eroare și/sau fraudă decurgând din sau în legătură cu acest serviciu. Totuși, deși serviciile de plată sunt oferite și dirijate în totalitate și în mod independent de către furnizorii noștri, MYSTERIO va întreprinde toate măsurile rezonabile pentru a limita, pe cât posibil, riscul apariției acestor erori și/sau fraude.

SOLUTIONAREA LITIGIILOR

Editura MYSTERIO va face tot posibilul ca toate neintelegerile privind orice tip de disputa intre aceasta si terti sa fie rezolvate pe cale amiabila de catre reprezentantii lor. In cazul in care rezolvarea neintelegerilor nu este posibila pe cale amiabila, solutionarea litigiilor va reveni instantei judecatoresti competente din Romania.

FRAUDĂ

Crearea de conturi multiple folosind astfel de adrese generate automat si care expira dupa o perioada predefinita, pentru a putea beneficia de promotii sau oferte, sau orice comportament fraudulos in masura sa afecteze bunul mers al campaniilor, este interzisa si va fi considerata o tentativa de frauda. Proprietarul site-ului www.edituramysterio.ro isi rezerva dreptul de a suspenda conturile astfel create si de a retrage beneficiile aferente promotiilor sau ofertelor in curs, de a anula contul fara preaviz, instiintare, alte formalitati sau despagubiri.

Orice tentativa de frauda sau orice frauda (cum ar fi, dar fara a se limita la: accesarea datelor Clientilor www.edituramysterio.ro, alterarea continutului site-ului, incercarea de afectare a performantelor serverelor www.edituramysterio.ro, deturnarea continutului livrarilor catre terti etc) vor fi pedepsite conform prevederilor legale in vigoare.