Termeni și condiții

TERMENI ȘI CONDIȚII

Vizitarea, folosirea sau comandarea produselor vizualizate pe site-ul www.edituramysterio.ro implică acceptarea Termenilor și Condițiilor de utilizare ce sunt detaliate aici.

Site-ul www.edituramysterio.ro este administrat de S.C ATLANTIS PUBLISHING SRL, cu sediul în Splaiul Crișanei nr 6, bl A2, ap 19, et 4, Oradea, jud Bihor, înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. J5/1119/08.05.2017, CUI 37525387.

Pentru a putea cumpara de pe www.edituramysterio.ro , trebuie sa introduceti datele dumneavoastra. In utilizarea serviciului, declarati ca veti furniza informatii reale, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra. In situatia in care aceasta obligatie a fost incalcata, ne rezervam dreptul de a va bloca accesul la utilizarea serviciului, pe perioada determinata sau nedeterminata, fara nici o notificare prealabila.

CUM COMAND?

Pentru a comanda cărțile și produsele editurii Mysterio, puteți folosi următoarele modalități:

– Comandă online folosind site-ul Editurii Mysterio, www.edituramysterio.ro

– Comandă prin telefon: 0743 937 085 (Program L-V 10-17)

– Comandă prin email: vanzari@edituramysterio.ro

– Ridicare personală la adresa: Splaiul Crișanei 6, bl A2, ap 19, et 4, Oradea

1. Alegeţi produsele. Aveţi la dispoziţie un coş virtual în care vă puteţi pune cumpărăturile. Folosiţi meniul orizontal din partea de sus a paginii pentru a naviga prin categoriile (domeniile) site-ului. Produsul dorit poate fi căutat şi folosind opţiunile de căutare . La fiecare titlu, aveţi o mulţime de informaţii suplimentare care să vă ajute în decizia de cumpărare (copertă, descriere, date tehnice, preţ redus, disponibilitate etc.). După ce v-aţi hotărât să cumpăraţi un titlu, apăsaţi butonul Adăugaţi în coş.

2. Coşul de cumpărături. După ce aţi apăsat butonul Adăugaţi în coş, puteţi vizualiza în caseta Coş – din dreapta sus – numărul de produse adăugate în coş. Pentru a vizualiza conţinutul coşului apăsaţi pe Vizualizaţi coş. Puteţi modifica numărul de exemplare sau puteţi renunţa la unele produse. Pentru a continua cumpărăturile şi a adăuga alte produse în coş, vă puteţi reîntoarce în site cu ajutorul meniului de navigare.

3. Modalitatea de livrare şi plată. Livrarea comenzii se face printr-o firmă de curierat rapid sau prin poșta română, sau puteţi alege să ridicaţi personal produsele de la editura noastră. De asemenea, puteţi opta pentru plata ramburs, în momentul ridicării coletului, sau pentru plata online, cu card bancar.

4. Creare cont utilizator. Vă încurajăm să vă creaţi cont! În acest fel, puteţi lansa uşor comenzi; folosind doar adresa de e-mail şi parola. Vă puteţi crea cont folosind opţiunea Creaţi cont. După ce l-aţi creat prima oară, ori de câte ori doriţi să lansaţi o comandă este de ajuns să vă autentificaţi, introducând adresa de email şi parola.

5. Lansare comandă. Pentru a finaliza o comandă nu trebuie decât să urmaţi paşii indicaţi în coşul de cumpărături. La apăsarea pe butonul Trimiteţi comanda, comanda ajunge la noi. În acelaşi timp, veţi primi pe adresa dumneavoastră un e-mail de confirmare a lansării comenzii.

PLATA PRODUSELOR

– Plata la livrare (ramburs)

– Plata prin card  efectuată prin serviciul oferit de MobilPay

– Plata prin transfer bancar, online.

LIVRAREA PRODUSELOR

Pentru livrarea produselor există două modalități:

– Curier Rapid (Urgent Cargus) în 2-3 zile lucrătoare, de la plasarea comenzii.

– Poșta Română (în cazul în care localitatea dumneavoastră nu se găsește pe lista curierului rapid) în 4-5 zile lucrătoare de la plasarea comenzii.

TOATE comenzile plasate beneficiază de TRANSPORT GRATUIT.

Nu livrăm în afara României, momentan. În cazul în care doriți produsele și nu sunteți în România, puteți opta pentru comandă, rugând pe cineva din România să preia coletul.

Vă rugăm să indicaţi adresa la care puteţi fi găsiţi și intervalul orar în care sunteți disponibil.

Comenzile sunt procesate şi livrate de luni până vineri, cu excepţia sărbătorilor legale. Comenzile primite după ora 12:00 vor fi procesate şi expediate în ziua următoare. Comenzile primite in ziua de vineri, după ora 12:00 vor fi procesate luni, săptămâna următoare. Termenul de livrare începe odată cu primirea email-ului de confirmare a comenzii. MYSTERIO nu este responsabil pentru întârzierile neprevăzute.

ATENȚIE! Vă rugăm să faceți comandă doar dacă sunteți siguri/sigure. În cazul în care veți alege să nu plătiți produsul, aveți obligația de a plăti transportul pentru retur.

În cazul în care produsul comandat nu se mai află pe stoc, vom anunța în prealabil utilizatorul.

DREPTURILE DE AUTOR (COPYRIGHT)

Întregul conținut al site-ului www.edituramysterio.ro, incluzând:  texte, imagini, grafice, elemente de grafică web, scripturi și orice alte date, este proprietatea S.C.  ATLANTIS PUBLISHING S.R.L.. sau a furnizorilor săi și este protejat conform Legii drepturilor de autor și legilor privind dreptul de proprietate intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul scris a oricăror elemente de pe site-ul www.edituramysterio.ro, sau a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor in vigoare. Pentru a reclama drepturile de proprietate intelectuală puteți folosi adresa de email office@edituramysterio.ro

POLITICA DE RETUR

Conform Ordonanței de urgență nr 34/4.06.2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor la distanță, cumpărătorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.

Cheltuielile directe de returnare a produselor sunt în sarcina cumpărătorului. Adresa de returnare a produselor este: Splaiul Crișanei nr.6, bl A2, ap 19, et 4, Oradea, jud Bihor, România.

Clienții care sunt nemulțumiți de produs/produse îl pot returna și/sau pot alege un alt produs în limita contravalorii produsului returnat, cu respectarea termenilor și condițiilor de mai jos. Înainte de a returna produsele, clienții trebuie să notifice prealabil comerciantul în scris către adresa de email: retur@edituramysterio.ro , unde vor specifica următoarele:

– produsul/produsele pe care doresc să le returneze

– motivul returului

– opțiunea înlocuirii sau rambursării sumei.

În cazul în care produsele pe care le primiți prezintă pagini rupte, zgâriate, coletul este distrus etc. avem obligația de a vă retrimite produsul/produsele cu costul suportat de către Editura Mysterio. Vă rugăm să specificați aceste lucruri în adresa de email: retur@edituramysterio.ro și să ne trimiteți o poză sau mai multe, în mod special la amalaj, înainte de a-l desface, prin care putem verifica cele spuse de dumneavoastră.

Rambursarea sumelor se va face în cel mult 30 de zile de la data acceptării returului de către MYSTERIO. Pentru a fi acceptată returnarea produselor, acestea trebuie să fie în aceeaşi stare în care v-au fost livrate.