ADU BANII ÎN VIAȚA TA FOLOSIND ACEASTĂ TEHNICĂ!

S-ar putea ca în această perioadă să stai mai prost cu partea financiară și să ai nevoie de bani. În loc să te plângi că nu ai de unde, că s-ar putea să ajungi șomer, că lucrezi degeaba, că totul îți merge prost, că trebuie să renunți la vacanțe și la lucrurile care îți plac, mai bine ai încerca această metodă care îți aduce rezultate dacă o faci zilnic și într-un mod perseverent.

Iată ce ai de făcut:

Întinde-te undeva unde să stai confortabil, relaxat, pe un pat sau fotoliu. Inspiră, expiră de câteva ori, astfel încât corpul tău să se simtă bine și în siguranță. Când ajungi la o stare asemănătoare cu somnul, vizualizează că ești într-un loc minunat. Dacă îți place zona cu mare, munte, oraș, oriunde simți fericire dacă te-ai afla fizic. În acel loc, există o valiză mare. Du-te la valiză, deschide-o și privește ce este înăuntru. O mulțime de bani, mulți, cât încap în acea valiză.

Ia din valiză suma de bani de care ai nevoie. De exemplu, dacă ai nevoie de 2000 de lei suplimentari, ia acei 2000 de lei. Pune-te undeva jos, și numără banii. Simte că îi ai în mână și că îi numeri. Poți chiar simți mirosul lor. Textura. Și fericirea că ai deja banii de care ai nevoie. După ce îi numeri poți să spui: mulțumesc viață, Dumnezeu, Univers, sau oricui îi mulțumești pentru ei.

Te întorci apoi în lumea fizică, cu un zâmbet uriaș pe față. Banii de care ai nevoie, sunt acolo, și așteaptă doar să fie manifestați.

Indiferent că ai nevoie de ei pentru o vacanță, pentru lucruri pe care dorești să le cumperi, sau e exact salariul pe care ți-ar plăcea să îl ai, fă această tehnică și revendică-ți banii din lumea invizibilă. Făcând asta în fiecare zi, vei vedea cum vin în calea ta, nici nu contează din ce sursă sau cum. Nu trebuie să te gândești la asta. Doar simte că îi ai și vor veni în viața ta. Fii perseverent/ă!

Dacă îți dorești să știi mai multe despre cum poți să-ți schimbi atitudinea față de bani, convingerile și cum să atragi mai multă abundență în viața ta, îți recomand să citești cartea „Percepția magică a abundenței”pe care o poți comanda direct de pe site-ul nostru. Este o carte ghid folositoare care a ajutat sute de oameni să își schimbe realitatea în care trăiesc și să atragă în viața lor mai mulți bani și mai multă abundență. Cartea o găsești și la Librăria Adler din Germania sau Casa cu Cărți din UK dacă ești în străinătate.

Mult succes în a atrage ceea ce îți dorești!

Lasă un răspuns