POȚI SĂ MĂNÂNCI ORICE ȘI SĂ FII SLAB

Corpul tău este extrem de inteligent. Execută tot ceea ce tu gândești și simți. Dacă ești într-o pasă proastă și îți tot repeți mental: sunt gras, sunt urât, sunt slab, sunt o epavă, exact asta vei experimenta. Și acest lucru se întâmplă fiindcă noi ca ființe trăim într-o lume energetică. Cât timp suntem aici pe pământ, vom atrage către noi acele lucruri la care ne gândim, pe care le simțim, și ceea ce suntem. Iar asta este necesar să fie schimbat.

Energia pe care o ai în timpul mesei

Poți să arăți bine, indiferent ce alegi să mănânci. Îngrășatul nu are nicio legătură cu mâncarea. Are legătură cu ceea ce simți în momentul în care te pui să mănânci. Dacă ești nervos/nervoasă, supărat/supărată, sau pur și simplu într-o stare depresivă, nu mânca. Mai bine stai câteva momente, creează-ți o nouă stare și apoi poți să mănânci.

Pe lângă atenția la ceea ce bagi în corp, mai important e să observi ceea ce gândești în timp ce mănânci. La fel, dacă te cerți, sau ești nervos, mai bine lasă mâncarea deoparte. Nu te va ajuta cu nimic să faci asta, din contră, s-ar putea ca să iei în kilograme, mai ales dacă există o situație emoțională vis-a-vis de mâncare.

Cum să arăți bine indiferent de cât de mult mănânci

Poți chiar de azi să iei decizia de a arăta bine, de a te simți bine cu tine, de a fi într-o formă potrivită. Tot ce ai de făcut este să vizualizezi că arăți așa cum îți dorești. Una dintre tehnicile puternice pe care dacă le vei face, te vor ajuta să slăbești este aceasta:

Imaginează-ți că ești pe un cântar, iar acest cântar îți arată kilogramele pe care le dorești. Simte emoția fericirii, poți să auzi în mintea ta cum un prieten sau cineva din familie îți spune: Arăți minunat! Chiar ești în cea mai bună formă de până acum. Chiar sunt uluit! Felicitări! Sau orice altceva care te face pe tine să te simți bine și să ai o emoție de bucurie. Păstrează această emoție cât de mult poți, iar pe timpul zilei amintește-ți mereu de ea.

Când mai vin gânduri negre, alungă-le și în loc de ele, spune-ți așa: eu arăt în cea mai bună formă de până acum, eu am ………. kilograme (aici poți să pui câte kilograme dorești și ai vrea să ai).

Repetă noua ta poveste până când ea devine realitate

Orice poveste are nevoie de timp până când se va transforma în realitate. De aceea este o muncă pe care tu trebuie să o faci cu tine însuți. O muncă zilnică. O muncă de care să nu uiți. Amintește-ți mereu să vezi acel cântar pe care scrie kilogramele tale favorite în mintea ta, iar și iar și iar până când acea poveste devine realitate.

Și ca să te ajut mai mult, îți recomand cartea „Puterea de transformare a corpului fizic” pe care o poți comanda de pe site-ul editurii Mysterio aici: ?https://edituramysterio.ro/product/puterea-de-transformare-a-corpului-fizic/.

Cartea aceasta este aur! Vei ajunge să îți iubești corpul fizic, să ai grijă de el și să îl privești diferit după ce o vei citi. În plus, te va ajuta să ai corpul ideal, cel după care tânjești, practicând exercițiile și tehnicile descrise în ea.

Spune-mi, într-un comentariu, ce ai dori să știi despre slăbire, ce fel de tehnică, ce ai încercat și a dat greș sau a funcționat? Astfel ne putem ajuta reciproc și putem să ne transformăm viața în bine!

Lasă un răspuns