RELAȚIA TA STAGNEAZĂ? IATĂ CE AI DE FĂCUT!

În această perioadă, în mod special în acest an există multe lecții de viață despre relații și pentru relații. De aceea, este important să ne deblocăm subconștientul și să vedem ce este de făcut în asemenea situații.

Dacă relația ta de cuplu nu mai funcționează, sau cea dintre părinte – copil, șef – angajator, orice fel de relație pe care o ai, este necesar să vezi ce anume din tine respinge acea persoană. Ce nu îți place la ea. Ce defecte îi vezi. Ce ai schimba la ea.

Cea mai bună metodă de a îmbunătăți relația cu oricine, este să îi vorbești mental.

Tehnica discuției mentale cu partenerul

Având în vedere că suntem conduși de propriul nostru subconștient și că acest subconștient are o conexiune cu toate celelalte subconștiente și cu Mintea Universală, ca să îți rezolvi problema pe care o ai în relație, este important să porți o discuție sinceră și frumoasă cu partenerul sau persoana în cauză.

Oricum facem asta mereu atunci când criticăm pe celălalt, dar cum ar fi dacă i-ai vorbi într-o manieră duioasă, i-ai spune cuvinte calde, i-ai spune că îl/o iubești și că îți place de el/ea exact așa cum e.

Desigur, poți să îi spui și tot ce ai pe suflet, dar dacă iar ajungi la critică și ceartă, relația nu se va îmbunătăți.

Arta de a avea relații armonioase

Se poate să avem relații armonioase, să ne înțelegem bine cu cei dragi, să fim mereu în contact cu ei. Iar asta se întâmplă ușor atunci când transmiți și emiți gânduri pozitive și de vibrație înaltă asupra partenerului. Am observat rezultate notabile dacă făceam asta în timp ce partenerul dormea, dar se poate oricând. El va simți și îi vor veni gânduri de iubire și de împăcare ce au legătură cu tine. El va crede că sunt gândurile lui, dar faptul că tu i-ai vorbit mental, l-a ajutat oarecum să ajungă în acel punct de reconciliere.

Din păcate, uneori nu se poate cu vorba, cu fapta, fiindcă pur și simplu ego-ul persoanei dragi este tare ca o piatră. Și atunci poți interveni discutând cu el/ea mental și ajutând la luarea unei decizii.

Pentru mai multe informații, tehnici, rugăciuni și meditații despre relații de iubire și relații în general, îți recomandăm cartea „Atingerea magică a iubirii” care poate să fie comandată pe site-ul nostru aici: https://edituramysterio.ro/product/atingerea-magica-a-iubirii/

Transportul este gratuit, indiferent de comandă, prin curier rapid, pe întregul teritoriul al României. Dacă locuiești în străinătate, găsești cartea la Librăria Adler din Germania și Casa cu Cărți din UK.

Lasă un răspuns