MANIFESTĂ ORICE ÎȚI DOREȘTI ÎN VIAȚĂ PRIN ACEASTĂ TEHNICĂ SIMPLĂ ȘI UȘOARĂ

Dacă te afli într-un impas din care nu mai știi cum să ieși, sau poate că ai mare nevoie să ți se îndeplinească o dorință arzătoare, este bine să știi că există o soluție la toate acestea. Iar această soluție se numește VIZUALIZARE.

Dumnezeu ne-a lăsat pe pământ un instrument deosebit de puternic numit IMAGINAȚIE. Problema e că noi nu am fost învățați de către părinți să ne imaginăm ceea ce ne dorim să trăim, ci să fim mereu atenți să nu pățim ceva, practic să ne gândim mereu la lucrurile care s-ar putea întâmpla, care sunt groaznice și dramatice.

Dar asta nu înseamnă viață, ci moarte. Cel care trăiește are curajul și să se avânte în necunoscut.

Putem să ne folosim de magia imaginației ca să ne creem o viață minunată și cu mult mai puține riscuri. Cum se poate întâmpla asta?

Cum te poate ajuta imaginația și vizualizarea

Așa cum ai descoperit, imaginația este constantă, ea merge mereu în mintea noastră, chiar dacă nu suntem conștienți de ea. Acolo se adună toate imaginile de la toate programele subconștiente pe care le avem. Dacă știm că suntem persoane care văd totul în negru, dramatice, și avem imagini șocante în mentalul nostru, să facem cumva să schimbăm asta. Cum? Prin schimbarea imaginilor pe care le vedem în mintea noastră. În loc de tragedii să vedem bucurie, în loc de boală, sănătate, în loc de sărăcie, bogăție.

Vizualizarea este o imaginație conștientă pe care o poți face în fiecare dimineață și seară. Te pui în pat, închizi ochii și vizualizezi cum deja ai ceea ce îți dorești. Dacă vrei o vacanță la mare, simte că deja ești la mare, simte briza mării, privește marea, simte nisipul de sub picioare, bucuria din suflet că ești acolo. Tu doar arăți Universului că ești acolo, iar Universul/Dumnezeu te va ajuta să ajungi acolo cu adevărat. Sau dacă îți dorești un telefon, un laptop, un obiect, vizualizează că deja îl ai, îl folosești și fii recunoscător/recunoscătoare pentru că l-ai primit.

Poți manifesta orice îți dorești prin tehnica vizualizării

Când ai o dorință puternică, vizualizează că deja acea dorință este îndeplinită. Crede în îndeplinirea ei. Crede că Dumnezeu va găsi o cale prin care să-ți aducă îndeplinirea dorinței. Nu contează cum, ci contează că deja o trăiești. În fiecare dimineață și seară închide ochii și vizualizează-ți dorința îndeplinită. Simte cu toate simțurile tale (auz, văz, miros, simț tactil, simț gustativ) că dorința îți este îndeplinită, în cele mai mici detalii.

De exemplu, dacă îți dorești să reușești în carieră, imaginează-ți că ești la locul de muncă potrivit pentru tine, observă pe colegii tăi, simte mirosul încăperii, gustă din mâncarea pe care ți-o pui la pachet, vorbește cu șeful tău care te admiră și te promovează.

Dacă îți dorești sănătate, adu-ți aminte cum erai când erai sănătos, vizualizează cum te plimbi prin oraș, faci mâncare, dansezi, te simți bine, iar celulele te vor asculta și vor începe procesul de însănătoșire.

Dacă îți dorești bani, vizualizează suma de bani de care ai nevoie, numără-i în mintea ta, simte mirosul lor, sau observă-i pe ecranul unui telefon, dacă îi pui pe card, iar apoi simte fericirea din tine pentru faptul că trăiești o viață îmbelșugată și fericită.

Mai multe metode și tehnici descoperi în cartea „Atracția și visele vol 1 Călătoria” unde Emilia Avram este o tânără ce își manifestă viața prin intermediul unor metode ce le primește de la doamna Victoria. Aceste metode sunt descrise în carte și te pot ajuta și pe tine! Poți comanda cartea aici: ? Atracția și visele vol 1 Călătoria cu transport gratuit inclus dacă ești din România. Cei din străinătate găsesc cartea la Librăria Adler din Germania și Librăria Casa cu Cărți din UK.

Lasă un răspuns