RUGĂCIUNEA CEA MAI PUTERNICĂ DE CERERE A UNEI SITUAȚII DIN VIAȚĂ

Ai nevoie să manifești sau te confrunți cu o problemă a cărei rezolvare nu o știi? Ai aici la dispoziție o rugăciune care te poate ajuta.

Pune-te într-o poziție comodă, relaxată (este important să fii relaxat) și apoi rostește următoarea rugăciune:

„Doamne, știu că ești prezent în orice situație, în orice loc, în orice ființă, chiar și în mine însămi. Deschide-mi porțile și drumurile care duc spre (prezintă situația ta), dacă consideri că este benefic pentru mine și mă poate învăța ceva. În cazul în care consideri că este mai bine pentru mine o altă cale, te rog să îmi dai un semn și să mă ajuți să înțeleg că drumul pe care îl doresc nu îmi este benefic.

Tu știi toate situațiile mele și te rog să îmi deschizi subconștientul ca să văd rezolvarea pe care o doresc și să înțeleg unde duc toate acestea. Sincer, îmi doresc (spune ceea ce îți dorești) pentru că (spune de ce îți dorești) și aș vrea să văd cum e, să experimentez și să învăț ceva din asta.

Îți mulțumesc, Doamne! Știu că mă iubești și că ai vrea să mă vezi fericit/ă. Mulțumesc!”

Mai multe rugăciuni și tehnici folositoare în viața ta, găsești în cartea ?Învățături holistice pentru o viață conștientă . Transportul este gratuit, oriunde în România, prin curier rapid. Dacă locuiești în străinătate, găsești cartea la Librăria Adler din Germania și Casa cu cărți din UK.

Lasă un răspuns