PROVOCAREA ANULUI 2020: CONVINGE-I PE ALȚII SĂ CITEASCĂ!

Trăim într-o lume grăbită, avem de făcut o grămadă de alte lucruri, abia dacă ne putem relaxa sau să stăm și să citim sau să vizionăm un film. De aceea, în anul 2020 vom avea o campanie despre care veți afla mai multe în următoarele luni.

Ideea principală a acestei campanii este să mobilizăm cât mai mulți oameni să citească. Unora nu le place să citească din cauza proastei educații de la școală. Nu spunem că școala este rea. Însă copiii nu sunt stârniți să citească, nu le aduce nicio bucurie operele vechi care le sunt băgate cu forța pe gât, să le citească atunci când sunt la școală.

Unii profesori nu știu să-i captiveze pe copiii, să le arate cât de frumos este să citești și cât de minunat, și inteligent.

Campania de anul acesta va avea un scop precis,și ne dorim să ajungem și la unitățile școlare unde să oferim șansa elevilor de a citi și a fi captivați de povești.

Până va începe campania noastră (adică peste câteva luni), te invităm să te alături Editurii Mysterio și să încerci să-i convingi pe prietenii tăi, și chiar și pe colegii tăi, să citească. Poți face asta oferindu-le cadou o carte care ți-a plăcut, povestind cu ei despre cărțile preferate, îndemnându-i să citească și scriindu-le citatele preferate din cărțile tale.

Vom avea o mulțime de unelte la dispoziție prin care să-i convingi pe cei din jur să citească și să își dezvolte inteligența. Îți vom oferi articole, vom crea tricouri cu mesaje, căni, vom avea carnețele pentru iubitorii de lectură, și multe altele. În plus, vei putea să le oferi cărțile noastre în format electronic pe care să le citească gratuit.

Iar la finalul anului, vom premia acei cititori care au convins cât mai mulți prieteni, chiar și necunoscuți, să citească.

Viziunea noastră este să avem un popor care citește. Și ne dorim să vedem oamenii peste tot în locurile publice citind, în loc să stea pe telefon și pe rețelele de socializare. Iar la final de an să avem peste cinci milioane de oameni care citesc.

Vom avea premii în cărți, dispozitive electronice, evenimente, cursuri online etc.

Ce zici? Accepți provocarea noastră?

Lasă un răspuns